Hesaplı alışveriş imkanlarının yanı sıra özel kampanyalarıyla da ziyaretçilerini bugüne kadar çok sayıda lüks otomobil sahibi yapan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Toyata C-HR otomobili de talihlisini buldu. 

Katılımcılarının  “kime çıkacak” diye merak ve heyecanla sonucunu beklediği otomobil, Milli Piyango İdaresi ve Noter huzurunda yapılan çekilişte 31 yaşındaki Eshabil Kalaycı’ya çıktı. 1 Aralık 2017 – 26 Nisan 2018 tarihleri arasında aynı gün içinde  150 TL ve üzeri alışverişler için geçerli olan Toyota C-HR kampanyası çekilişine 269 bin 815 kişi katıldı. 

Kahramanmaraş’ın ilk ve tek, bölgenin ise en büyük alışveriş merkezi olan Piazza’nın çekilişi ziyaretçiler tarafından da adeta nefesler tutularak izlendi. AVM’nin ortak kullanım alanında Milli Piyango İdaresi ve Noter gözetiminde, ziyaretçilerin kendi elleriyle yaptığı çekilişte,  kampanyaya 4 çekiliş kuponu ile katılan  Eshabil Kalaycı  Toyata C-HR’nin talihlisi oldu. Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat İlçesinde ikamet eden Kalaycı, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından aracını teslim alabilecek. 

Editör: Haber Merkezi