Kentin sanat, kültür ve sosyal yaşamının kalbinin attığı Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan’da gerçekleştireceği eğlenceli ve öğretici aktivitelerle çocuklara unutamayacakları üç gün geçirme fırsatı sunuyor. 

Her yaş grubuna yönelik zengin programlar ile çocuklar bu anlamlı zaman dilimini şölen havasında kutlayacaklar.

LUCKY LUCE ETKİNLİĞİ

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında gerçekleştirilecek ‘Lucky Luke (Red Kit)’ etkinliği çocukları eğlencenin doruğuna çıkaracak. Birbirinden keyifli bölümlerden oluşan ‘Lucky Luke’ etkinliği, 20-23 Nisan tarihleri arasında saat 12.00 ile 20.00 arasında gerçekleşecek. Aynı gün 50 TL. ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilerin; 4 ile 12 yaş arası çocukları Lucky Luke etkinliğine ücretsiz katılabilecek.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Piazza AVM, Simya Okulları’nın 20-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘Müzik ve sportif’ etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor. Onikişubat Belediyesi, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde hazırladığı yüz boyama, palyaço, lego etkinlikleri ve dağıtacağı hediyeleriyle Piazza AVM’nin küçük konuklarını sevindirecek. Mehteran Takımı da etkinlikler kapsamında çocuklara özel gösteri yapacak.

Program kapsamında Hotpoint Mağazası da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamına uygun 23 çocuğu çeşitli hediyeler verecek. Çetinkaya Mağazası ise çocukların bayram neşesine yüz boyama aktivitesiyle destek sunacak.

 

Editör: Haber Merkezi