Pazarcık'ta mevcut Devlet Hastanesinin fiziki yönden yetersiz kalması üzerine Pazarcık halkının uzun süreden beri beklediği yeni Devlet Hastanesi projesi 2016 yatırım programına alındı.Ayrıca Narlı Mahallesinde en az 7 aile hekiminin görev yapacağı, önemli tıbbi teçhizatla donatılacak, 24 saat esasına göre çalışacak, Bir Aile Sağlığı Merkezi'de 2016 yılı yatırım projesine alındı.
Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ;

Benim hemşehrilerimin en çok şikayetçi olduğu kurum İlçe Devlet Hastanesi.Gerek fiziki gerekse donanım anlamında ihtiyaca cevap veremiyor. Hemşehrilerimizin ihtiyacına cevap verecek modern, tam donanımlı, doktor açığı olmayan güzel bir hastaneyi İlçemize kazandıracağımızı seçim döneminde sık sık dile getirmiştik.


Yeni yapılacak olan Pazarcık Devlet Hastanesi 25 milyon lira ödenek ayrılarak 2016 yılı yatırım programına alındı. Bunun yanında yine Narlı bölgesinde başta Narlı'da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere,bir çok mahallemize hizmet verecek olan içerisinde en az 7 Aile Hekiminin görev yapacağı, önemli tıbbi tçhizatla donatılacak olan ve 24 saat esasına göre çalışacak, bir Aile Sağlığı Merkezide 2016 yılı yatırım programına alınmıştır. Bu yıl içerisinde her iki projenin ihalesinin yapılacağı ve bu reform niteliğindeki eserlerin memleketimize kazandırılacağı bilgisini paylaşmak istiyorum. Bu hizmetlerin memleketimize kazandırılmasında emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına teşekkürü bir borç biliyor memleketimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Editör: Haber Merkezi