Pazarcık Belediyesinin sponsorluğun da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yamaç Paraşütü programına Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Fatma Bugrul Kömür ve öğrenciler katıldı.

Kardelen Tepesi olarak adlandıran alanda gerçekleştirilen uçuş programda bir konuşma gerçekleştiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ katılımlarından dolayı Yamaç Paraşütü sporcularına teşekkür etti.

Başkan Bozdağ’ın konuşmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı; “Spora desteklerinden dolayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların adından program Yamaç Paraşütçülerin muhteşem doğa eşliğinde uçuç gerçekleştirmesinin ardından, Pazarcık Belediyesi tarafından çeşitli ikramların yapılmasıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi