Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Yukarı pazarcık Mahallesine otobüs durakları yenilendi.  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesin destekleri ile imal edilen durakların Mahallerde yerlerine montajı tamamlandı.
 
Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelere durak yapıldığına dikkat çeken Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ,“Vatandaşlar otobüs beklerken daha güvenli bir ortamda bulunsun, yağmurdan, güneşten korunsun ve yorulduğunda oturabilsin diye yeni mahallelerimizde ki atıl duruma gelen otobüs duraklarını yeniliyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile yapılan otobüs duraklarının mahallelere montajı da yapıldı. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılarken elimizdeki imkânları kullanarak geri dönüşüme katkıda bulunmak da bu çalışmamızın diğer artı yanını oluşturuyor.   Belediyemiz ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların mahallelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanması da bizleri mutlu ediyor” dedi.



Başkan Bozdağ sözlerini şöyle sürdürdü;

''İlçemiz için ihtiyaç duyulan yerlerde ve kaynak suyunun olduğu yerlerde çeşme yapma ve mevcut çeşmeleri yenileme çalışmalarımız halen devam ediyor. Zamanla Pazarcık İlçemiz daha da güzel yaşanacak bir yer olacak."
Editör: Haber Merkezi