En geç 2017 Şubat ayında vatandaşlarla buluşcak olan doğalgazın açılışına, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, diğer protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile doğalgazın temeli atıldı.



Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın Seçim vaatlerinde söz verdiği gibi ilçenin yıllardır özlemle beklediği Doğalgaz Temeli ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu, Pazarcık Fen Lisesi, Pazarcık İmam Hatip Lisesi ve 200 Kişilik Yurdu ve 100 kişilik Kız Yurdu, açılışları gerçekleştirilerek ilçeye kazandırıldı.



Açılışta söz alan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; "20 yıldır muhalefetin elinde bulunan Pazarcık'ın 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından iktidar ile buluşmasının akabinde çok hızlı bir şekilde kamu yatırımları ile buluşturduk. Yerel seçimlerde söz verdiiğimiz gibi ilçemize doğalgazı kazandırarak temelini atmış bulunmaktayız. 2017 Şubat ayında vatandaşlarımız evlerinde doğal gazı kullanacaklar, şükürler olsun beklenen an geldi doğal gazın temelini attık, bu vesile ile başta İçişleri Komisyonu Başkanı Celallettin Güvenç'e ve milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a, ilçe teşkilatlarımıza, Kaymakamımız Dr. Mehmet Boztepe teşekkür ediyor. Önem arz eden bu açılışlar, ilçemiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.



TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç; Türkiye'nin her alanda geliştiğini belirterek, "Bu Türkiye, kandıracakları, oynayacakları, manipüle edecekleri ve talimat verecekleri bir Türkiye değil. Onurumuzla yaşayacağız. Bütün bu sarmalı kırarak yeni yüzyıla bir kere daha damgamızı vuracağız. Pazarcık ilçesinde doğalgaz temel atma ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün açılışına yaparak ilçeye kazandırdık.



Etrafın ateş çemberiyle sarılı olduğu şu günlerde halk için eğitim için yatırım için bir arada olduklarını, böyle de devam edeceklerini bildirdi. Bir ve beraber olarak bu mücadeleyi ileriye götüreceklerini, tüm ağır şartlara karşı vatandaşların rahat olmasın artık Türkiye'nin eski Türkiye olmadığına dikkati çekerek, "Bu Türkiye, kandıracakları, oynayacakları, manipüle edecekleri ve talimat verecekleri bir Türkiye değil. Onurumuzla yaşayacağız. Bütün bu sarmalı kırarak yeni yüzyıla bir kere daha damgamızı vuracağız. Hiç şüpheniz olmasın. Bunun önderliğini yine beklenildiği gibi yer yüzünde yapabilecek tek devlet, tek millet de Türkiye'dir." 15 Temmuz gibi tarihin gördüğü en büyük ihanet hareketinden bile ekonominin ciddi bir sarsıntıya uğramadan çıkmayı başardığını vurguladı. "Kimsenin kendinden menkul bir kerameti yoktur. Ne kadar yaparsan, ne kadar milletten dua alırsan, ne kadar milletin memnuniyetini sağlarsan, devletin ve siyasetçinin o kadar itibarı vardır. İlk günden beri önderimiz ve liderimiz başkanlığında bu şiarla şu Anadolu'yu yaşanabilir hale getirmeye çalıştık. Köy köy, mahalle mahalle her tarafın ayağa kalkmasına çalıştık. Allah'a hamdolsun bunu da başardık." dedi.


Editör: Haber Merkezi