Tema Temsilcilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Belediye olarak çevresel etkinliklerde her zaman Tema Gönüllülerini yanlarında görmek istediklerini ve ortak çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Başkan Bozdağ, “Bizler Erozyonla mücadele konusunda her türlü desteği vermeye hazırız, yakın zamanda bir ağaçlandırma çalışması içerisinde olacağız. Yukarı Pazarcık mevkiinde 5 dönümlük yerde ağaçlandırma projemiz olacak. Bizler Doğa’ya ,çevreye ve  suya çok önem veriyoruz. Orada yapacağız,bu çalışmamımızı ilçemizdeki çalışmalarını her zaman takdirle takip ettiğimiz sizlerle yani TEMA’yla birlikte yapacağız. Aynı zamanda Erozyonu önlemek için de Yukarı Pazarcık’ta menfez çalışması yaptık. Ziyaret Tepesinde de bir dizi çalışmalarımız olacak” dedi.

Tema Pazarcık İlçe Temsilcisi Abdurrahman Akbaba, “Belediye Başkanımıza gereken duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri yapacağımız ve yapacakları çalışmalarda her zaman yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Ayrıca kendisine İlçemizde ihtiyaç duyulan alanların tespit edilerek ağaçlandırılması ve ziyaret tepesinin temizlenmesi için öneri de bulundu. Ziyaret tepesini çöpten temizlemeyi ve eksik alanlarda ağaçlandırma yapmayı düşünüyoruz. Meslek Yüksek Okulu inşaatının yapıldığı arazideki ağaçların da kesilmeden taşınmasını takdir ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’la hatıra fotoğrafı çektiren TEMA heyeti Belediye Yazı İşleri Müdürü Ali İrfan Özsönmez’i de ziyaret ettiler.


Editör: Haber Merkezi