Yıllardır ilçede 70. yıllık demir su boru hatlarının eski, paslanmış olması üzerine harekete geçen Başkan Bozdağ, ilçenin 70 yıllık demir su borularını yenilemek üzere harekete geçti ve yoğun gayretleri sonucu Pazarcık içme suyu şebekeleri ihaleye çıktı.
03.10.2017 tarihlerin de ihaleye çıkacak olan Pazarcık İçme suyu şebekeleri ihalenin yapıldığı gün itibari ile 10 gün içerinde başlayıp 400 iş gün takvimi olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Yıllardır ilçede 70. yıllık demir su borularının bulunduğunu belirten Başkan Bozdağ, “Yıllardır ilçemizde bulunan 70 yıllık demir su boru hatlarını değiştirmek üzere çalışmalarımız başladı ve ihaleye çıktı. Doğalgazın ilçemize gelmesi ve çalışmalarının %70’nin tamamlanmasının ardından; şimdide ikinci bir çalışmamız ise ilçemizde bulunun 70 yıllık demir su boru hatlarını değiştirmek olacak. Doğalgaz çalışmalarının ve içme suyu şebekeleri yenileme çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından, ilçemizde bulunan Anaharterler sıcak asfalt olacak ve vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmuş olacağız.

Ben bu vesile başta Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi