Özel Necip Fazıl Temel Lisesi Kurucu Müdürü Zafer BAŞA belediyemiz tarafından yürütülen  Bayırbucak Türkmenlerine  yönelik ''Haydi Kahramanmaraş Kardeşlik Vakti'' sloganlı  yardım kampanyasına emeği geçenlere ve vesile olanlara öncelikle çok teşekkür ederim dedi.  

Belediyemizin yardım toplama merkezi olarak belirlemiş olduğu özel idare binasın Okulumuz Özel Necip Fazıl Temel Lisesi'ne yakın olması nedeniyle belediyemiz çadırına  okul olarak tüm öğrencilerimizle gelmek istediğimizi beyan ettik. Çadırda görev yapan güler yüzlü çalışanlar bize öğrencilerimize bilgi verebilmemiz için broşürler verdiler. Belediyemizin yardım çadırından temin ettiğimiz el broşürlerini ve ilanlarını öğrencilerimize  Bayırbucak Türkmenleri hakkına bilgilendirdik. Yardım etmek isteyen gönüllü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte  9 Şubat Salı günü öğlen arasında belediyemizin yardım çadırını ziyaret ettik. Tüm öğrencilerimiz evlerindeki kendi imkanları çerçevesinde gönüllü olarak giyecek yardım paketleri hazırladılar. Her  öğrencim kendi hazırlamış olduğu yardım paketini kendi eliyle belediyemizin yardım çadırına toplu ve öğretmenlerimizin gözetiminde teslim ettiler.

Özel Necip Fazıl Temel Lisesi Kurucu Müdürü Zafer BAŞA ''gönüllü olarak giyecek yardımı yapan yaklaşık 150  duyarlı öğrencilerime ve öğretmenlerime duyarlılıklarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim'' dedi.

Editör: Haber Merkezi