Anneler Derneği Başkanı Oya Tanrıverdi, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oya Tanrıverdi, yayınladığı mesajında tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlarken, pandemi sürecinde çalışan tüm sağlık çalışanlarını da “Yılın Annesi” ilan ettiklerini belirtti.

Tarıverdi, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutladığımız Anneler Günü, bu yıl pandemi dolayısı ile  bir çoğumuz için evlatlarımızdan ve annelerimizden uzakta geçecek.

Uzakta da olsa, yaşamını kaybetmiş de olsa annelerin ve yüreğinde annelik duygusu taşıyan bütün kadınların Anneler Günü’nü kutluyoruz.

Annelik yılda bir gün kutlanacak bir durum değildir. Anneler doğumlarından yaşamlarının sonuna kadar evlatlarına destek olan, fedakarlıklarıyla, sevgileriyle, tecrübeleriyle her zaman onların yanında olan varlıklardır.

Bu yıl dünyayı saran hep birlikte mücadele ettiğimiz pandemi dolayısı ile aylardır evlatlarına hasret kalan, ölümü göze alarak çalışan bütün sağlık çalışanlarımızı anne- baba ayırt etmeden, yılın anne ve babaları ilan ediyoruz.

Tüm sağlık çalışanlarımız nezdinde Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ın eşi Dr. Ruhan Özkan Hanımefendiyi kutluyoruz.

Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten alkışlıyoruz. “

Editör: Haber Merkezi