Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi, teknik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Araç parkını her geçen gün zenginleştiren Onikişubat Belediyesi, envanterine bir adet yeni ekskavatör daha dahil etti.

Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) 408 bin TL bedelle alınan Hidromek Marka HMK 370 modelli paletli ekskavatör, dün Onikişubat Belediyesi’ne teslim edildi. Belediye önünde görücüye çıkan ekskavatör, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yol yapım ve genişletme çalışmalarında kullanılacak.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak, araç parklarını takviye ettiklerini söyledi. Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Onikişubat ilçemizde yaklaşık 360 bin insanımıza belediye hizmeti götürüyoruz. Bu nüfusuyla 30 ilden daha büyük olan ilçemizin belediyesinin de her mana da güçlü olması gerekiyor. Dolayısıyla biz de kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak envanterimizi zenginleştiriyoruz. İnşallah bu iş makinemizden de belediyemizin çalışmalarında en iyi şekilde istifade edeceğiz. İnşallah bu tür alımlarımız bundan sonra da devam edecektir. Birbirinden güzel hizmetlere vesile olması temennisiyle yeni iş makinemizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi