Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek ve yönetiminin büyük uğraşlar sonucu faaliyete geçirdiği Ülkücü Şehitler Müzesi büyük ilgi gördü. 

İlçe ocaklar bünyesinde bir ilki gerçekleştiren Onikişubat İlçe Yönetimine mensup ülkücüler, Türkiye genelinde eksikliği hissedilen Ülkücü Şehitler Müzesini Kahramanmaraş’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. 

Kurulan Ülkücü Şehitler Müzesini görmek için Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanlığı’na akın eden Ülkücüler Ülkücü Şehitlerin şahsi eşyalarını yakından görme fırsatı bulurken Ülkücü şehitler müzesini gezen ülkücüler ve  vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.  



Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek ülkücü şehitler müzesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçmişteki şehit abilerimizin hatıralarını, anılarını, yaşanmışlıklarını genç nesil ülkücülere aktarabilmek ve o anıları yaşatabilmek için bu yola girmiş bulunmaktayız’ diyen İlçe Ocak Başkanı Tiyek, “Şu anda müzemizde son zamanlarda şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin ve Kahramanmaraşlı ülkücü şehidimiz Blade Aybars Tekin’in, Elbistanlı Şehidimiz Emrullah Türkdağlı’nın şahsi eşyaları sergileniyor.” Dedi.
 
Öncelikli olarak Kahramanmaraşlı şehitlerin ailelerine ve yakınlarına ulaştıklarını belirten Tiyek, “Şehitlerimizin şahsi eşyalarına istedik ve Türkiye genelindeki ülkücü şehitlerimizin de ailelerine ulaşıp müzemizi geliştirmeyi düşünüyoruz. Şehitlerimizin zaman içerisinde şahsi eşyaları azaldığı için zorluk çekiyoruz ama bu zorluğu da Allah’ın izniyle aşıp müzemizi son hızla geliştireceğiz.’’ İfadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi