Abdulhamithan, Mercimektepe, Ertuğrul Gazi, Yunus Emre ve Mevlana Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programı, minik mehteran takımı gösterisi ve Diyanet İşleri Başkanlığı İlahi Grubu’nun verdiği konserle başladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, vatandaşlarla kucaklaşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “manevi hazzın ve lezzetin birleştiği bu sofrada bizlerle birlikte olduğunuz için müteşekkiriz” dedi.



Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bu iftarlar bizlerin kaynaşmasına vesile. Bizleri yalnız bırakmadınız, geldiniz. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Komşuluk hukukunun geliştiği, dostlukların pekiştiği insanları bir araya getiren ve kaynaştıran iftar sofralarının ulvi bir havası vardır. Bu manada yüreklerdeki kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulmasını, kalplere huzur, sevgi ve merhamet dolmasını temenni ediyorum. Bu güzel İftar sofrasının etrafında inşa edilen manevi köprüde tek yürek olarak iftarımızı açıyoruz. Bizleri siz gönüldaşlarımız ve dostlarımızla birlikte buluşturan Rabbimize Şükürler olsun. Cenab-ı Allah kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim bundan sonraki ramazanlarda da bizlere bu güzel havayı sizlerle birlikte teneffüs etmeyi nasip eylesin inşallah. Öte yandan bugünkü programımızın hazırlanmasını sağlayan hayırsever insanlar, Mado ailesi ve Erdal Kanbur’a, Abdullah Çinkay ve Durmuş Karcıoğlu beyefendilere sizler adına teşekkür ederim. Rabbim bizleri nice Ramazanlara ve bu güzelliklere eriştirsin.”



Başkan Mahçiçek, daha sonra Erdal Kanbur’a plaket takdim etti. Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle devam eden program iftarın ardından sunulan ilahi dinletisi ile son buldu. 

Programa AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Havva Ece Saygaz, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Editör: Haber Merkezi