Eğitimin ve gençliğin önemini bir kez daha vurgulayan Onikişubat Belediyesi İmam Hatip Okullarının bu millet için ayrı bir öneme sahip olduğunu inşa ettiği okullarla vurguluyor. 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Kale ve Kurtlar Mahallesi’ne yaptırılan, yapım aşaması tamamlanmış Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi, yapımı devam eden Kurtlar İmam Hatip Ortaokulu’nu ve yurtların inşaatlarını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ ile birlikte gezerek, yapım aşamaları hakkında bilgiler aldı.



Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, gençliğin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda yapılan çalışmalara destek oluyoruz. Geleceğimiz olan gençlerden büyük ümitlerimiz var Okul burada, yurt burada. Kız erkek ayrımı yok. Bütün çocuklarımızı okutacağız inşallah” diye konuştu.


Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Başkan Hanefi MAHÇİÇEK ile çalışanlardan tek tek bilgiler aldı, çalışmaların ne durumda olduğu hakkında bilgiler edindi.
Editör: Haber Merkezi