Onikişubat Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, yapılan çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Onikişubat Belediyesinin destekleriyle son 2 haftada Avşar Yerleşkesindeki mevcut bakımsız yolların tamamının asfaltlandığını belirten Rektör Can, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Kahramanmaraş’ımızın siyaset, sanayi, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarından destek mesajları aldık. Üniversitemizin en elzem ihtiyaçlarından biri olan ulaşım sorununu yerel yöneticilerimizle paylaştık; gerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, gerekse Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek bu konudaki taleplerimizi olumlu karşılayarak en kısa sürede çalışmalara başlanması için talimat verdiler.” diye konuştu.

Rektör Can, “Başta üniversitemize ihtiyaç duyulan her alanda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç ve Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek olmak üzere sıcak havalara ve sıcak asfalta maruz kalarak büyük bir emek ve özveriyle asfaltlama çalışmalarını tamamlayan belediye ekiplerine şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi