Onikişubat Belediyesi vatandaşa daha temiz, güvenilir ve kaliteli alışveriş yapma imkânı sunmak amacıyla inşa ettiği Kapalı Pazar yerlerinin kura çekilişlerine devam ediyor. Bu kapsamda Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3. Pazar Grubu çekilişi için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde pazar esnafları ile bir araya geldi.

Çekiliş öncesinde bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş için yaptığı hizmetlerden bahsederek, prestij kazandıracak projesi EXPO 2023 Onikişubat’tan bahsetti. Daha sonra Kapalı Pazar Yerlerinden bahseden Başkan Mahçiçek, bu alanda yapılar inşa etmeye ve esnafa ekmek kapısı açmaya devam edeceklerini söyledi.

Ardından 60 asıl ve 40 yedek olmak üzere 100 kişilik liste için kura çekimi noter huzurunda gerçekleşti. Ekmek parası kazanma hevesiyle büyük bir heyecan içerisinde kura çekilişini izleyen pazar esnafı ve aileleri isimlerinin çıkması için saatlerce dua etti.

Haftanın 6 Günü 14 Noktada Hizmet

Onikişubat Belediyesi’nin bugüne kadar yapılan Kapalı Pazar Yeri çekilişlerinin 1. grubunda 120, 2. grubunda 75 ve 3. grubunda ise 60 kişi yer aldı. Haftanın 4 günü 8 noktada hizmet eden Pazar esnafı, 3. Grup ile yine haftanın 6 günü 14 noktada vatandaşa hizmet verecek.

Editör: Haber Merkezi