OnikişubatBelediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ulaşım hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için teknik alt yapısını her geçen gün zenginleştiren OnikişubatBelediyesi yeni bir toprak silindiri alarak Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmete sundu.

Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan toprak silindiri, yol yapımı ve asfalt öncesi hazırlık çalışmaları için kullanılacak. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi’nin bir yandan hizmetlerini sürdürürken, diğer yandan ekipman yönünden kendisini güçlendirmeye devam ettiğini söyledi.

Başkan Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak ilçe sakinlerimize en iyi hizmeti vermek için gayretlerimiz sürüyor. Bildiğiniz gibi özellikle köy ve beldelerden mahalle statüsüne kavuşan yerleşim yerlerinde önemli ölçülerde yol çalışması yaptık. Bunları gerçekleştirirken, belediyemizin araç filosunu da zenginleştiriyoruz. Bu aldığımız yeni toprak silindiri de bunlardan birisi. Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılacak bu araçta, asfalt çalışmaları öncesinde hizmet verecek. Onikişubat Belediyemiz vatandaşından aldığı destekle çalışmalarına devam edecek” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi