ilçede daha önceden bir çok mahallede sona gelinen ve bitmiş olan yerlerin yanı sıra,yarım kalan yolları da Türkoğlu Belediyesi aynı anda İlçenin, Beyoğlu, Kılılı, Yeşilyöre, Şekeroba, Dedeler, Kelibişler, Doluca ve Türkoğlu merkez mahallelerinde parke döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 


Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı açıklamada; İlçemizin en önemli sorunlarının başında gelen yol sorununu çözmek amacıyla başlattığımız kilit parke döşeme çalışmalarımız, belediyemizin Fen İşleri Birimi kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekipleri ile İlçemiz Merkez Mahallelerinde dahil olmak üzere Kılılı, Yeşilyöre, Doluca, Kelibişler, Şekeroba ve Beyoğlu Mahallerlerimizin birçok sokağında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. 
 
"İLÇEMİZ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK"
Yolların standartlara uygun bir şekilde yapılarak tam anlamıyla bitmesinden sonra, ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak, bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Amacımız mevcut standartları yükseltmek, halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmektir. Yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi