Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte Kanuni mahallesini ziyaret eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mahalle halkıyla yaptığı sohbetinde Kanuni mahallesinin bir çok sorunun giderildiğini anlattı. Özellikle asfalt konusunda mahalleye çok büyük bir yatırım gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Okay, mahalle halkının doğal gaz talebinin de takipçisi olacaklarını anlattı. 

Başkan Okay, Dulkadiroğlu ilçesinin en önemli mahalleleri arasında yer alan Kanuni mahallesine spor tesisi kazandırmak için çalışma başlatacakları müjdesini verdi. Ayrıca yine mahalleye İmam Hatip okulu kazandırmak için de çaba harcadıklarını anlatan Başkan Okay, mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetinde şunları söyledi: "Bölgemizin her yerine aynı hizmeti kazandırmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu kapsamda Kanuni mahallemizin de bir çok eksiğini giderdik.



Mahallemizin en önemli sorunlarından olan asfalt ve kilit parke konusunda çok büyük hizmetlere imza attık. Bunun dışında mahallemizin yeşil alanlarını iyileştirerek yeni yeşil alanları için yer arayışlarımız devam ediyor. Ayrıca mahallemize spor alanları kompleksi yapmak için de bir çalışmamız var. Bunun dışında mahallemizin talepleri doğrultusunda doğal gaz, taziye ve yaşlılar evi taleplerinin de takipçisi olacağız."

Başkan Okay, konuşmasının ardından vatandaşlarla tek tek görüşerek dertlerini dinledi.  Dile getirilen sorunlarla çözümü konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerini belirten Başkan Okay, mahalle sakinlerine kendilerine gösterilen ilgiden dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi