Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin konuğu olarak, bölgenin çekim merkezi olan AVM’ye gelen öğrenciler, grup olarak sinema keyfi yaşadı. Öğretmenleri eşliğinde geldikleri Piazza’daki Cinemaximum’da “Kocan Kadar Konuş: Diriliş”i izleyen çocuklar, film sırasındaki kahkahalarıyla sinema salonunu çınlattı. Çocuklar, sinema keyfi sonrasında birlikte neşeli bir yemek yiyerek, güzel başladıkları günü aynı şekilde sürdürdü.



KAHKAHA EKSİK OLMUYOR
Kıvanç Baruönü'nün yönettiği, "Kocan Kadar Konuş: Diriliş", filmi izleyen tüm seyirciler gibi Kahramanmaraş Ertuğrul Gazi Zihinsel Engelliler Okulu öğrencilerini de hayli eğlendirdi. “Kocan Kadar Konuş”un devam niteliğindeki filmde, başlıca rolleri Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Hümeyra, Baran Erdoğan, Nevra Serezli, Gülünay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu ve Eda Ece paylaşıyor.  
Geleneksel Türk kızı kalıplarına meydan okuyan Efsun'un, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif etmesiyle başlayan komik olayları konu olan filmin gösterimde olduğu salonlarda kahkaha hiç eksik olmuyor.
Editör: Haber Merkezi