Okul bahçesinde Cuma günü bedenleriyle Türk Bayrağındaki ay ve yıldızın koreografisini oluşturan öğrencilere okul idarecileri de büyük destek verdi.

Öğrencilerin, Mehmetçiğimize moral vermek için dualar eşliğinde oluşturdukları Ay-yıldız koreografisine ilişkin okulun resmi internet sitesinde şu açıklama yapıldı:

“Bu azgın ve zalim topluluğa karşı düzenlenen Barış Pınarı Harekâtına katılan şanlı ordumuza hediye edeceğimiz hatim ve fetih surelerini kabul eyle Allah'ım...

Hedef ülkenin huzur ve güvenliği diyerek vatanımızın güney sınırında yeni ve tehlikeli oluşumlara yumruğunu indiren, “düğüne gidiyoruz” diyerek Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlerimizin tek isteği idi kendilerine dua edilmesi. “Her şeyimiz var, sadece dua istiyoruz” diyen askerlerimiz için biz de ellerimizi göklere açtık ve Allah’ımıza yalvardık; askerimizi ve devletimizi muzaffer eyle Allah'ım diye. Öğrencilerimizin göklere açılan minicik ellerinde kocaman yürekleri vardı ve yüreği kıpır kıpır, kabar kabar olan öğretmenlerimiz...

Hislerimize okul müdiremiz Zeliha Özel tercüman oldu, kalbinden geçen duygular cisimleşip bir kuş misali kanatlandı göklere: “İnancı, Vatanı, milleti, değerleri yolunda hak hakikat uğrunda en aziz varlığı olan canını feda eden bütün şehitlerimize sonsuz rahmet eyle Allah'ım. Milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu ebediyen payidar eyle Allah'ım...”

Gönlü iman ile vatan aşkı ile dolu olan öğrencilerimizin indirdiği hatimler ve okudukları Fetih Surelerini askerlerimize zırh olarak gönderen öğrencilerimiz ordumuzun yanında olduklarını gösterdiler.

Günü mükemmel bir Türk Bayrağı, Ay-Yıldız koreografisi ile tamamlayan öğrencilerimiz bütün izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Gazanız mübarek, zaferleriniz daim olsun inşallah...

Editör: Haber Merkezi