KÖKÜ MAZİDE GÖZÜ ATİDE OLAN AK KADROLAR

 Mutlu KAYA yaptığı konuşmasında ‘Biz kendimizi genç görüyoruz her zaman genç görmeliyiz çünkü dinamizmin ve sevdanın olduğu bir partide hizmet verdiklerini ve bu dinamizmi korumak adına her türlü fedakarlığı elimizden geldiğince yapmalıyız’ demiştir.  Gençliğimizin her zaman bunu layıkıyla yaptığının da farkındayız aslında diyen KAYA partimizin her türlü organizasyon çalışmalarında cefakarca çalışan geçlerimize de ayriyeten teşekkür etmiştir.

Yüksekokul Konsey Başkanlığı, Sütçü İmam Üniversitesi Konsey Başkan yardımcılıkları görevlerinde de yer aldığını belirten Mutlu KAYA Türkiye’de yapılan İlk Gençlik Profili araştırmalarının da kendisine nasip olduğunu vurgulamıştır. 2007 yılında girdiği Sendikacılık hayatında Türkiye’nin En genç Genel Başkan yardımcılığı görevinde yer aldığını ve Memur Sen bünyesinden Genç Memur-Sen’in kurulmasında öncülük ettiğini belirtmiştir. Gençliğimizin önümüzde bir engel olarak sunulmasının önüne geçmek adına her türlü faaliyet ve görevden kaçmamaları gerektiğini belirtmiştir.

MANEVİYETİNE VE DEĞERLERİNE BAĞLI DİNAMİK BİR GENÇLİK

Kendisinin de bizzat içinde yer alarak yapmış oldukları araştırma ile gençlerin sorunlarına ışık tutacağının altını çizerek, “Bugün birçok araştırmanın verilerine baktığımızda ‘gençliğin kendini değersiz gördüğünü’ okuyabiliyoruz. O zaman bu araştırmamız ile gençliğin özgüvenini yükseltecek programlar ve yollar bulmalıyız” açıklamalarında bulunan KAYA, konuşmasına şöyle devam etti: “Gençliğin maneviyatla ve değerlerle bağı çok önemlidir. Egoizm ve beğenilme bataklığında yüzen bir gençlik yerine gönül dilini kullanan, hal şivesini terennüm eden, sağlam bir vicdan mekanizması olan, hayatını kalp ve ruh yörüngesinde devam ettiren, medeniyet telakkisi olan ve medeniyetinin yeniden inşası ve dirilişi için düşünce ve aksiyon geliştiren bir gençlik hayalimizdir ve misyonumuzdur” demiştir.

MEDENİYET DAVASINA HİZMET EDEN BİR GENÇLİK

Davasına sahip çıkan, medeniyet davasına hizmet eden, bu yolda katma değer üreten, alanında üçüncü, ikinci değil bir numara olan ve medeniyet değerleri havzasındakilere ilham veren bir gençliğe özlemimiz olduğuna vurgu yapan KAYA, “ Dünden güç alan, bugünü iyi değerlendiren, yarını iyi tasarlayan, vicdanlı ve sağduyulu kişilerin, olayların yön  verdiği değil fikirlere ve düşüncelere yön veren, güncelin peşinden koşan değil kalıcı ve faydalı olanı takip eden bir gençlik tasavvurumuz var” şeklinde konuşmuştur. 


Editör: Haber Merkezi