15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan Demokrasi Nöbeti yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da devam ediyor.

Milli iradeye sahip çıkan vatandaşlar hain kalkışmanın 21. gününde de meydanları boş bırakmayarak, her akşam demokrasi Meydanı’nda bir araya geliyor. Bu kapsamda harekete geçen Dulkadiroğlu Müftülüğü kent meydanında toplanan halka Kur’an, ziyafeti verdi. Müftü İsmail Günay’ın güzel duasıyla eller semaya kalktı.

Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Cumali Deniz ile Ulu Camii görevlileri Mustafa Arifoğlu, Fatih Çetinkurt, Yahya Şahne, Osman Gümüşoluk tan oluşan ekible Kent meydanındaki platformda yerlerini alarak tekbirler eşliğinde vatandaşlara Çanakkale kasidesi ile Kur’an ziyefeti sunuldu. Program sonunda Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay yapmış olduğu duygu yüklü duasıyla takdir topladı. Müftü Günay duasında Vatan sevgisinin imandan geldiğini belirtti, Cenabı-ı Allah’tan Fetö terör örgütü ve tüm terör örgütlerine fırsat verilmemesini istedi. Müftü Günay güzel duasının bir bölümünde şöyle dua etti; “ Hürriyet istiklalimizi elimizden almak bizi köleleştirmek, bize diz çöktürmek, bize emir verildiğinde emirlerini yerine getiren bir millet yapmak istiyorlar. Ya rab, onlara fırsat verme. Bize güç kuvvet nasip eyle. Ya İlahi şu cennet vatanımızda ayaklarımızı basmış olduğumuz her yerde Şehitlerimizin al kanları ve kemikleri vardır. Onların kanlarını ve kemikleriniz sızlatacak insanlar olmaktan bizleri muhafaza eyle Allah’ım. Bizi bayraksız bırakma ya rabbi, minarelerde okunan ezanlarımızı dindirtme, Ay yıldızlı bayrağımızı gönderden indirtme. Düşmanlarımıza fırsat verme Allah’ım. Bu günkü firavunların bu günkü nemrutların, bu günkü Ebu cehil ve Ebu leheblerin şerrinden sana sığınıyoruz. Bizleri muhafaza eyle Allah’ım. Şer güçlerine, hain çetelerine, Fetö terör örgütüne ve tüm terör örgütlerine fırsat verme Allah’ım. 



Bu güzel vatanımızda birlik beraberlik içerisinde tek vücud olarak, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamayı bizlere nasip eyle Allah’ım. 15 Temmuz Cuma gecesi Vatan uğruna Şehit olan, Milleti uğruna canını seve seve feda eden tüm güvenlik güçlerimize ve milletimiz içinden Şehit olan bütün aziz Şehitlerimize rahmet eyle Allah’ım. Amin…

HABER-KAMERA: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

 

Editör: Haber Merkezi