Müftü Gevher'in mesajı şöyle;

Değerli Kahramanmaraşlı kardeşlerim; Allah’a hamdolsun İlimiz ve İlçelerinde çok bereketli bir Ramazan ayı geçirdik. Omuz omuz geldik, paylaştık, etnik kökeni, mezhebi, meşrebi farklı olan kardeşlerimizle iftar sofralarında kucaklaştık, dertleştik, kaynaştık. Yüce Mevla’mızın “birbirinizle çekişmeyin, sonra korkuya kapılırsınız da kuvvetiniz gider” ilahi buyruğunda ki ikaza maruz kalmamak için toplum olarak üzerimize düşen gayreti göstermeye çalıştık.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimle, evlerimizi ve gönüllerimizi her zamankinden daha fazla zenginleştirdik. Peygamberimizin (s.a.v) yüce buyrukları doğrultusunda gönüller yapmaya çalıştık.

Ancak bu sevinç ve mutluluğu yaşarken; hain terör örgütlerinin şehit ettiği güvenlik güçlerimizin acıları, bu haklı ve manevi sevincimize bu yılda gölge düşürdü. Atatürk havaalanında ki canlı bomba katliamı gönlümüze tabiri caizse hançer gibi saplandı. 

Bu meyanda hain saldırıda hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet niyaz edip, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.
Editör: Haber Merkezi