İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Cemal Ergün’ün daveti üzerine ilahiyat 3 ve 4 sınıf öğrencilerinin bulunduğu derslikte “Kur’an eğitiminin dünü ve bu günü, öğrencilik anıları ve o yıllarında karşılaştığı ilginç anekdotlar ile günümüzdeki problemlerimiz ve bu problemlerimizin giderilmesi”, konusunda konuşan İl Müftüsü Muhammed Gevher ilahiyatçı öğrenciler tarafından dikkatlice dinlendi, bol bol alkış aldı. Sıcak ve samimi geçen derste İlahiyat öğrencilerini sık sık gülümseten Müftü Gevher yöneltilen soruları da cesurca cevapladı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü birçok program ve yapılan sınavlarda İlahiyat Fakültesiyle olan ortak çalışmalarıyla biliniyor.

KSÜ İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Cemal Ergün burada konuşmasına İl Müftüsü Muhammed Gevhere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladı. Ergün, kendilerinin bir bina içerisinde olduklarını alanda olan diyanet görevlileri, dolayısıyla Müftüler olduğunun altını çizdi bu buluşmanın kendilerine ve öğrencilere ışık tutacağını söyledi.



Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher, öğrencilere başkalarının sizleri örnek alacağını düşünerek çevrenizdeki insanlara idealleriyle öncü olmalarını istedi. 

Dar kalıpların insanı hiç olmayınız. Geniş düşünün, misyonunuzun değerini vizyonunuzla ortaya koymaya çalışınız. İlahiyat ismi, Allah’ a götüren ilimlerin bilgisi… Manevilik yönü vardır. Onu kendinize zırh kabul ediniz.

Geleceğin güvencesi gençler olarak sizler topluma güven vermelisiniz. Müftülüğümüzle diyaloglarınızı sürdürmeyi ihmal etmeyiniz. Birbirinizi sevmeyi, hocalarınıza itaat etmeyi, toplumu aydınlatacak ideale sahip olmalısınız. Hepinize sevgilerimle başarılar diliyorum

Editör: Haber Merkezi