Yaşlı, hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları üyeleri, Ramazan ayı öncesinde düzenledikleri kahvaltı programıyla bir araya geldi. Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunan dernek üyeleri, bu yıl da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacaklarını bildirdi.

Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinliğe katılan Dernek Başkanı Av. Celal Kara da kadın kollarının ortaya koyduğu faaliyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Kara, kahvaltı organizasyonunda yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Kadın kollarımız derneğimizin amacı doğrultusunda çok özel faaliyetlere imza atmaktadır. Bu faaliyetlerin başında da aile üyelerimizin maddi ve manevi durumlarıyla alakalı yapılan çalışmalar gelmektedir. Hastalarımız bu faaliyet çerçevesinde ziyaret edilir. Yaşlı ve bakıma muhtaç aile üyelerimiz de ziyaret edilerek ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yapılır. Ben tüm üyelerimize bu çalışmalara yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün de Ramazan ayı içerisinde yapılması planlanan faaliyetler görüşülerek istişareye sunuldu. Ben üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Her türlü faaliyette onların arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Kadın Kolları Başkanı Fatma Kara da istişare toplantısına katılan dernek Başkan Av. Celal Kara’ya ve tüm üyelere teşekkür etti.

Kadın Kolları olarak çeşitli faaliyetler yaptıklarını hatırlatan Kara, bu faaliyetlerin devam edeceğinin altını çizdi. Ramazan ayı öncesi bir istişare toplantısı organize ettiklerini hatırlatan Kara, toplantının verimli geçtiğini dile getirdi.

Kara, konu hakkındaki değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak dernek faaliyetlerimiz kapsamında üyelerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bu bir araya geldiğimiz toplantılarda yeni faaliyetlerimiz hakkında da istişareler yapıyoruz. Kadın kolları olarak derneğimizin bize sunduğu imkanları değerlendirerek aile üyelerimize gerekli desteği sağlıyoruz. Tabi bu noktada değerli başkanımız Av. Celal Kara’nın bizlere olan güveni, inancı ve desteği de son derece önemlidir. Biz bu desteklerinden dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah dernek çalışmalarımızı hakkıyla sürdüreceğiz. Ben tüm üyelerime de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi