MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Uyan’ın Mehmet Şeker’i tebrik edişi ve başarı dileği ardından; “Bu ilçede işimizin zor olduğunu biliyoruz. Çünkü ilçenin nüfusu 350 bin civarında. Engeller de var. Ancak Mehmet Şeker kardeşimizle bu engelleri aşacağımıza inanıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Onikişubat ilçe başkan yardımcısı Mehmet Dizibüyük ise, 13 Aralıktaki kongrede seçimi kazanan arkadaşı Mehmet Şeker’e devir teslim için burada bulunduklarını söyleyerek, “Arkadaşımdan beklenen, çıtayı yükseltmesi, başarılı olması, ki buna inanıyoruz. Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

3 HİLALİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK!

Çiçeği burnundaki MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker de, kendisine verilen yetki ile büyük bir azim ve gayretle 3 hilali hak ettiği yere taşıyacakları sözünü verdi, sonra da şunları söyledi; “Bu saatten sonra küsler barışacak, dostlar sarılacak. Buna mecburuz. Önümüzde bir genel seçim var. En önemlisi de, üye sayımızı artırmak ve bu rakamı 10 binlere taşımak. 6 aya sonra yapılacak olan genel seçimlere de hızlı bir şekilde girmek. Her üyemiz, her arkadaşımız 1’er oy getirse, bizi bu şehirde 2 milletvekilliğini garantileriz. Bizleri yalnız bırakmayın, bize yardımcı ve destek olun. Bu teşkilatı birlikte yürütelim, birlikte güçlenelim. Verdiğiniz destek için, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadesini kullandı, arkasından devir teslim töreni gerçekleşti.


 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi