Onikişubat Belediyesi, toplumun tüm kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor. Bu güne kadar açık alanlarda ve zor şartlarda ticaret yapan pazarcı esnafları, Onikişubat Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı sabit Pazar yerleri ile daha sağlıklı ortamlara kavuşturuluyor.



Sabit Pazar yerlerinin ilki olan Mevlana Mahallesi Pazar Yeri, düzenlenen programla hizmete sunuldu. Açılışta vatandaşlarla buluşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ihtiyaç duyulan noktalara Pazar yerleri yapmaya devam edeceklerini söyledi. Bu alanların sadece pazarcılara hizmet vermeyeceğini belirten Başkan Mahçiçek, “Vatandaşlarımız ihtiyaç halinde nişan ve düğün merasimlerini burada yapabilecek, taziyelerini burada kabul edebilecekler” dedi.
Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:



“Onikşubat Belediyesi, sizin gibi ekmeğini taştan çıkartan, pazarlarda çocuklarının rızkını kazanmak için gayret gösteren vatandaşlarımızın hep yanında. Bildiğiniz gibi daha 2 yıllık bir belediyeyiz. Ama iki yılda sıfır bir belediyeden memleketin her köşesine hizmet götüren bir belediye oluşturduk. Baktığınız zaman her mahallemizde hemen her alanda belediyemizin izlerini görürsünüz. Geçen yılın son iki ayında 135 bin ton asfalt serdik. Sorumluluk alanımızda yüzde 20’lik bir asfalt eksiği kaldı. Bu sene onları da tamamlayacağız inşallah. Onikişubat Belediyesi, çalışanları ile, teşkilatı ile sizlerin yanında olmaya devam edecek inşallah. Allah sizleri var etsin. Çocuklarınızla beraber, aile fertlerinizle beraber hepinize uzun ömürler, hayırlı pazarlar ve hayırlı alışverişler diliyorum.”



Daha sonra pazarı dolaşan Mahçiçek, esnaflarla sohbet edip, alışveriş yapan vatandaşlara Pazar çantası hediye etti. Programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Burhanettin Türkkahraman ve Havva Ece Saygaz ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Editör: Haber Merkezi