Azaplıoğlu, kadının toplumun en önemli parçası olduğunu hatırlatarak bir de mesaj yayınladı.

Kahramanmaraş’ın yemekçilik sektöründe parlayan yıldızı olan KYS Yemekçilik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bayan çalışanlarını unutmadı. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, bayan çalışanlara verdikleri önemi anlattı. Gıda sektörünün hassasiyetlerini dile getiren Azaplıoğlu, bayan çalışanlarının bu anlamda içgüdüsel olarak bu hassasiyete doğal bir uyum sağladığını belirtti.

Bu sebeple bayan çalışanlara büyük önem verdiklerini dile getiren Azaplıoğlu, çalışanlarını ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gül verdi. Bayan çalışanlarının her türlü haklarını savunduğunun altını çizen Azaplıoğlu, firmalarının en önemli parçasının bayan olduğunu vurguladı.
 

Personel ziyaretinin ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili konuşmasını sürdüren Azaplıoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Kadın toplumumuzun en önemli parçasıdır. Annelik gibi kutsal bir görev üstlenen ve geleceğin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren de bir kadındır. Toplumun her alanında görev alan kadın, son dönemde yapılan istihdam çalışmalarıyla her türlü sektörün değişmez bir parçası olmuştur. Sosyal hayat içerisinde dokundukları her şeyi güzelleştiren kadınlarımız, hizmet sektöründe de farkını ortaya koyarak aynı güzellikleri burada da sergilemişlerdir. Bugün bizler çalışan kadınlarımızla daha güçlü bir çalışma ortamına ve istikrarlı bir hizmete kavuşmuş durumdayız. Peygamber efendimiz S.A.V.’de annelik vazifesiyle kadının önemine vurgu yapmıştır. ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’ diyerek toplumumuzun en önemli parçasının kadınlar olduğunu belirtmiştir. Ayrıca Türk toplumunda da kadına ayrı bir önem verilmektedir. Türk tarihi boyunca kadınlar en üst düzey yönetimden en kritik kararlarda istişare noktası olmuştur. Bu önemin farkında olarak günümüzde de kadınlara ayrı bir değer ve kıymet vermekteyiz. Bu hususları unutup kadının önemini fark edemeyen insanlar şiddetle kadınlarımızı itibarsızlaştırmaya ve ötekileştirmeye çalışmışlardır. Ancak bu önemin farkında olan devletimiz ve milletimiz el ele vererek kadını hak ettiği yere taşımakta kararlıdır. Bu sebeple bugün kadınlarımız her türlü iş sektöründe aktif yer almaktadır. Çocuklarımızın ilk öğretmeni, hayat boyu da en önemli öğreticisi olan annelerimizi göz önünde bulunduralım. Her kadının bir anne adayı olduğunu unutmayalım. Bu vesileyle başta çalışanlarım olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.”


Azaplıoğlu, yemekçilik sektöründe ortaya koydukları kalitenin sırrının bayanlar olduğunu aktararak sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi