Kahramanmaraş’ta günlük yayın yapan Manşet gazetesi yazı işleri müdürü Mesut Tugrul’un Görevinden ayrılması nedeni ile Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini Kahramanmaraş’ın Genç ve Çalışkan Gazetecilerinden birisi olan Mücahit Dalkara yürütecek. 

Kahramanmaraş Kent Merkezinde 10 yıldır günlük yayın yapan Manşet gazetesi yazı işleri müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. Edinilen bilgilere göre yazı işleri müdürü görevini yürüten Mesut Tuğrul’un kendi isteği ile görevinde istifa etti.  Tugrul’un istifası sonrasında boşalan yazı işleri müdürlüğü görevine Gazetenin Haber Müdürü Mücahit Dalkara getirildi.
1O Yıldan bu yana Kahramanmaraş’ta ve ilçelerinde aralıksız yayın yapan  Manşet gazetesinin Kurulduğu günden bu yana yazı işleri müdürlüğü görevini yürüten Mesut Tuğrul’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Manşet Gazetesinde haber Müdürü olarak göreve yapan genç gazeteci Mücahit Dalkara Yaklaşık 9 yılık Meslek hayatına 2006 Yılında Kahramanmaraş’ta Basın camiası tanıştıktan sonra Türkiye’nin en Önemli kentlerinden birisi olan İzmir’de 5 yıldır Bir Gazetenin Muhabirliğini yaptı İzmir’deki Görevinden hemen sonra Memleketi Kahramanmaraş’a gelerek 4 yıldır Kahramanmaraş’ta Muhabir yaptı görevindeki başarılardan dolayı Manşet Gazetesi Müdürlüğüne Yüklesen Dalkara son olarak Çalıştığı kurumun Bugün İtibari ile Yazı işleri müdürü oldu. 

HABER İsmail BOZDOĞAN

Editör: Haber Merkezi