Yolun kapalı olması nedeniyle trafik ekipleri Göksun'da araçların Kayseri istikametine gidişine izin vermiyor. Çok sayıdaki yolcu otobüsleri, kamyon ve tırlar ile otomobillerdeki yolcular geceyi Göksun'da geçirmek zorunda kalırken, Göksun çevre yolları ile cadde ve sokaklarda uzun araç kuyrukları oluştu.

Başkan Aydın, Belediye Ekiplerini Seferber Etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, gece boyunca Taziye Evlerini ziyaret edip vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, Belediye ekipleri de sıcak çorba ve kahvaltı ikramında bulunuyor.

Emniyet, Jandarma ve Karayolları yetkilileri ile sürekli irtibat halinde olan ve belediyenin iş makinalarını ile personellerini seferber eden Başkan Aydın, kar fırtınası durup yol güvenli şekilde ulaşıma açılıncaya kadar tüm vatandaşların ilçede misafir edileceğini belirtti.

Taziye Evleri ile yurtlara giderek vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Aydın, vatandaşlara yaptığı bilgilendirmede, “Bütün ekipler aralıksız çalışmasına rağmen olumsuz hava koşullarından dolayı ulaşım imkanı bulunamamaktadır. Kar fırtınası durup yol güvenli şekilde ulaşıma açılıncaya kadar sizi misafir etmeye devam edeceğiz. Hepinizin çok önemli işlerinin olduğunun farkındayım. Ancak sizin sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için her şeyden daha önemli. Sizleri en iyi şartlarda huzuru ve güvenli şekilde misafir etmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çalışmalar tamamlanıp yol ulaşıma açıldığında sizleri göndereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi