Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 12 Şubat Parkı Konak Restourant’taki iftarda, gazetecilerle sohbet eden Başkan Mahçiçek, belediye faaliyetleri hakkında bilgiler verip, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Programda konuşan Başkan Mahçiçek, fedakarca görev yapan basın mensuplarına teşekkür ederek, “Maalesef bizler toplumun çok fazla kıymeti bilinmeyen iki kesimiyiz. Bir belediyelerin çok fazla kıymeti bilinmez, bir de basın mensubu arkadaşlarımızın kıymeti bilinmez. Ama biz sizlerin değerini, kıymetini biliriz. Bilmeye de devam ederiz. Biliriz ki sizler bizim sesimizi hem yerel boyutta hem de ulusal boyuta taşırsınız. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri hemen her kesime duyuran çok değerli bir mesleğin mensuplarısınız. Dolayısıyla sizlerle beraber olmak bizler için bir onur. Bu onuru bizlerle paylaştığınız için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

Sözlerinin sonunda Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Mahçiçek, “Ramazan’ın sonuna doğru geliyoruz. Kadir Gecesini idrak ediyoruz. Hepinizin Kadir Gecesini tebrik ediyoruz. Öte yandan 3-4 gün sonra ulaşacağımız Ramazan Bayramımızı da tebrik ediyorum. Yani Cenab-ı Hak izin verirse daha nice Ramazanlara ve Ramazan Bayramlarına erişiriz inşallah. Ben hepinize sağlık ve mutluluk içerisinde, çocuklarınızla ve ailelerinizle birlikte nice Ramazanlara ve bayramlara kavuşmanızı niyaz ederim. Hepinize bir kez daha bizlerle bu akşam aynı sofrayı paylaştığınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Burhaneddin Türkkaraman ve Havva Ece Saygaz’ın da katıldığı program, teravih namazına kadar sürdü. Onikişubat Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetler ve geleceğe ilişkin projeleri hakkında bilgiler veren Mahçiçek, yöneltilen soruları cevaplandırdı. Mahçiçek, Onikişubat’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için hep birlikte gayret göstermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Editör: Haber Merkezi