Başkan Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı ile iftar programında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Gençlik Kolları Başkanı Akif Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini konuk eden Mahçiçek, “Hepimiz bu geniş ailenin birer ferdiyiz” diye konuştu.

Onikişubat Belediyesi’nin geride kalan 2 yılda çok ciddi hizmetler yaptığına dikkat çeken Mahçiçek, bu çalışmalarda teşkilatın da büyük gayreti olduğunu söyledi. Mahçiçek, şöyle konuştu:



“Yaklaşık 2 yıl oldu kurumsal yapımızı oluşturalı. Bu iki yıl içinde hep beraber ciddi hizmetler yaptık. Bu hizmetlerin gitmesinde o zaman ilçe başkanımız olan Ahmet Beyin ve teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızın çok ciddi gayretleri oldu. Ben huzurlarınızda onların tümüne yürekten teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde de Fırat Beyin ilçe başkanlığı, Banu Pakdil kardeşimizin kadın kolları başkanlığında ve Akif Bey kardeşimizin gençlik kolları yönetiminde Onikişubat ilçesi ve belediyesi olarak inşallah çok daha güzel hizmetlere vesile oluruz. Çok daha güzel neticeler alırız. Bundan hiç kuşkumuz yok.  Her zaman söylediğim gibi Onikişubat çok bereketli bir ilçe. Bu bereket her zaman gelişerek devam edecektir. Ben bir defa daha başta il başkanımız ve ilçe başkanımız olmak üzere hepinize yürekten teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. İnşallah nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.”



AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise, davetinden dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti. Görgel, “Öncelikle Hanefi ağabeyimize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bu güzel günde, rahmet ayında dava arkadaşlarımızla buluşturdu. Onikişubat ailesinin büyüklüğünü bir kez daha burada gördük. Elhamdülillah bütün organlarımızla bugün hep beraberiz. İnşallah rabbim bu ayı hep birlikte layıkıyla değerlendirmeyi nasip eder. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Ramazan boyunca ya birlikteliğimizi pekiştirecek programlarda olacağız, ya da fakir fukara, garip gurebanın sofralarında olacağız. Onlarla beraber Ramazan ayımızı eda edeceğiz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz ev ev gezmeye başladılar. İnşallah ay sonuna kadar böyle devam edeceğiz. Ben bir kez daha başkanımıza ev sahipliğinden, sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde yapılan iftarda sohbetler edilerek, istişarelerde bulunuldu.      

Editör: Haber Merkezi