Emekli İmam Hacı Doğan hocamızın oğlu Ahmet Doğan ile Tapu Müdürlüğünde görevli Ayşe Özge Yılmazer’in düğünleri, Onikişubat Belediyesi çalışanları ile Tapu çalışanlarının bir araya gelmesi ile Saffon otelde yapıldı.
   
Düğüne Belediye çalışanları ile Tapu Çalışanları ağırlıklarını koyarak genç çiftti mutlu gününde yalınız bırakmadılar..
   
Hatun- Hacı Doğan çiftti ile Ayfer Nurettin Yılmazer çiftçi düğün salonuna gelenleri kapıda karşılayarak içeri aldı..
   
Onikişubat ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt,  Belediye Meclis üyesi Akif Çaylıoğlu, Belediye İmar işleri Müdürü Ahmet Tüfekçi, belediye çalışanları ve tapu müdürlüğü çalışanlarının katılması ile düğüne başlandı.
     


Tapu Müdürlüğü ve Onikişubat Belediyesi çalışanlarının daha çok bir araya geldiği düğünün de nikahını Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıyarak evlilik cüzdanını Ayşe Özge ile Ahmet Doğan’a birlikte verdi..
     
Başkan Hanefi Mahçiçek burada yaptığı konuşmada: “ Allah bir ömür boyu mutluluk versin, vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar versin, Ahmet belediyemizin çalışan ve en çok sevdiğim bir personelimizdir.. efendi ve güzellik timsaildir..
   
Kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum, evlilik cüzdanını Ayşe Özge ile Ahmet’e  ikisine bir veriyorum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi en az 3-5 çocuk yapmalarını neslimizin devam etmesini arzu ediyorum,” dedi.
   
Vatana Millette hayırlı evlatlar yetiştirmelerini dileyen Başkan Mahçiçek: “ Bugün burada bir ailemiz daha oldu.. Ahmet ile Ayşe çekirdek aile oldu.. ailede önemli olan önce eşler bir birine sevgi ve saygı gösterecekler.. sonra Anne ve Babalarınıza, yani Hacı Doğan hocam ne ise Nurettin Yılmazer de Ayşe ve Ahmet için o olmalı karşılıklı sevgi ve saygı içinde büyük aile olmalıyız..
   
Eğitimin temeli ailede başlar, bizler güzel örnek , model aile olursak, vatana milletimize hayırlı evlatlar yetiştiriz.. bu gençlerden de hayırlı evlatlar bekliyoruz, Allah hayırlı etsin,” dedi.
   
Doğan ve Yılmazer ailelerinin bir araya geldiği, düğünde, Hacı Doğan hocanın hac ve umre arkadaşları da Ayşe Özge ile Ahmet Doğan’ın düğününde onları yalınız bırakmadılar..
Editör: Haber Merkezi