Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ınci yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalarda en büyük ilgiyi,  geçit törenlerinde Pazarcık Belediyesi tarafından hazırlan Pazarcık Ekspres tireni izleyenlerden tam not aldı.

Kurtuluş günü etkinlikleri  Müftülük  Meydanı'nda  yapılan törene AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Kültür ve Turzim Bakanı Mahir Ünal Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Garnizon Komutanı  Kurmay Albay Uzay Şahin , siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Programdan sonra değerlendirmesinde Kahramanmaraş'ın 96. Yıl Dönümü nedeni ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu etkinlikler Kapsamında Milli Mücadele de İlçemizin Ön Plana Çıkmış İsimlerini Taşıyan Temsili Çeteler, Şehit Ailelerimiz, Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerimiz ve Çimko İlkokulu Öğrencileri Pazarcık Ekspres İle Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirerek Protokolü Selamladılar. Vatan Uğruna Canlarını Veren Şehitlerimize Birkez daha Allah'tan Rahmet, Gazilerimize Uzun Ömürler Diliyorum dedi. 

Pazarcık Ekspres Kültür ve Turzim Bakanı Mahir Ünal Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından beğeni ile izlendi. 

Editör: Haber Merkezi