TK HAİR CLUB Sahibi Kuaför Tayfun Katırcı’nın öncülüğünde düzenlenecek olan  “Kuaförler Kimsesiz Çocuklar İçin Yarışıyor” organizasyonu 11 Aralık 2018 tarihinde Ankara Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yaklaşık yüz kuaförün yarışacağı organizasyona, First Lady Tuana Güzellik Merkezi Kuaförü Gökay Yıldız da onur konuğu olarak davet edildi.

Organizasyonla ilgili bilgi aldığımız Ünlü Kuaför Gökay Yıldız, böylesine anlamlı bir organizasyona davet edilmekten onur duyduğunu söyledi.

Meslektaşı Tayfun Katırcı’ya ve emeği geçenlere teşekkür eden Yıldız: “Bu organizasyon çok büyük bir sosyal sorumluluk projesi. Elde edilen gelirin tamamı kimsesiz çocuklara bağışlanacak. Kimsesiz çocuklar bu toplumun gerçeği, görmezden gelemeyiz. Herkes onlar adına elinden geleni yapmalı, hayata tutunmaları, topluma kazandırılmaları ve iyi bir geleceğe sahip olmaları için duyarlı olmalıyız. Bu anlamda bir nebze de olsa katkım olacağı için çok mutluyum.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kuaförler Kimsesiz Çocuklar İçin Yarışıyor” organizasyonun sahibi Tayfun Katırcı başta olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. Ayrıca beni de onur konuğu olarak layık görüp davet ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kimsesiz çocuklar için katkı sağlamak isteyen Kahramanmaraşlı hayırseverlerin de First Lady Tuana Güzellik Merkezi’nden bilet alabileceklerini söyleyen Yıldız; “Bu anlamlı organizasyona katkı sağlamak isteyen hayırseverler bizden bilet alarak katkı sağlayabilirler. Sadece 20 TL olan biletlerimiz makbuz karşılığında veriliyor. İllaki yarışmaya gelmeleri önemli değil. Yaptığımız küçük yardımlar kimsesiz çocuklarımızın hayatına büyük katkı sağlayacak ve yüzleri gülecek. Unutmayalım onlar bizim çocuklarımız!” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi