Kahramanmaraş’ın öz değerlerini yaptığı çalışmalar ile gün yüzüne çıkartmaya devam eden Kahramanmaraş Tarih Kültür ve Turizm Platformu istişare toplantısı Kıraathane düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

Platform Başkanı Ahmet Kolutek yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliği vurgularken şunları dile getirdi: 

‘’Kısa bir zaman içerisinde özverili çalışmamızın meyvelerini yaptığımız programlar ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile almaya başladık. Günden güne daha büyüyen ve çalışan bir platform olarak hizmetlerimize devam etmeye çalışıyoruz. Bu gün itibarı ile bünyemizde 55 Sivil Toplum Kuruluşu bulunmakta. Bu kadar STK yı bir araya getirmek ortak gayret içerisinde çalışmalara hız vermek gerekiyor. Tüm derneklerimizin projelerini bekliyoruz. Projeleri ile birlikte platformumuza güç katmalarını istiyoruz. Burada yatan ya da uyuyan tabela derneği bulunmamaktadır. Tüm derneklerimiz saha olan ve özveriyle çalışan dernekler. Bizlerde platform olarak, birbirimize destek olarak şehrimiz için çalışacağız. Tarihimizi, kültürümüzü, dinimizi, örf ve adetlerimizi öğrenecek ve öğreteceğiz. Bunları da sonra kuşaklara aşılayacağız.’’ dedi. 

Platform bünyesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve temsilcileri kendilerini tanıtarak yapılan ve yapılması ön görülen çalışmalar hakkında fikirlerini paylaştılar. 

Program çekilen toplu resim ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi