Elde edilen başarının kendilerini son derece gururlandırdığını ifade eden Rektör Deveci, “KSÜ yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bütün spor branşlarına üniversite imkânları ölçüsünde destek verdik. Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirdiğimiz Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ve Mezunları Derneği çatısı altında farklı branşlarda lisanslı sporcularımızla turnuvalara katılmaya başladık. Verilen emeklerin olumlu neticelerini görmek memnuniyet verici. Spora verilen destek artarak devam edecek.” dedi.
KSÜ mezunları ve mensuplarını KSÜ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ve Mezunları Derneğine üye ve destek olmaya davet eden Rektör Deveci, verilen katkılarla elde edilen başarıların da artacağını söyledi.
Rektör Deveci, ziyaretin anısına KSÜ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü ve Mezunları Derneği Wushu Kungfu Takımı sporcularına çeşitli hediyeler takdim etti.