Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret etti.

KSÜ Göksun Arslanbey Yerleşkesi ve Afşin Mahzuni Şerif Yerleşkesinde düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’ın kuzeyinde yer alan ilçelere ziyaret gerçekleştiren Rektör Can, gezi kapsamında Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’le de bir araya gelerek bir süre görüştü.

Ziyaret kapsamında Elbistan Belediyesi ve KSÜ arasında yürütülecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı. Bölgede gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerine verdiği destekler için Başkan Gürbüz’e teşekkürlerini ifade eden Rektör Can, üniversite olarak Elbistan Belediyesi ile yürütülecek projelere üniversite imkanları ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Sıcak ve samimi bir havada geçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, Elbistan Belediyesi olarak KSÜ ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Görüşme kapsamında üniversite öğrencilerine daha iyi eğitim olanakları sağlanması için kurumlararası işbirliği kültürünün arttırılması vurgusu yapılarak, karşılıklı olarak bu manada yürütülecek projelere destek verilmesi yönünde ortak açıklama yapıldı.

Editör: Haber Merkezi