KSÜ Öğrenci Konseyi, fakülte önlerine açtıkları stantlarla bir an olsun üniversiteye ilk adımını atan öğrencileri yalnız bırakmıyor. 

KSÜ Öğrenci Konseyi Şehre ve üniversiteye adım atan her öğrenciye rehber olurken, öğrencilere kayıt döneminde dahi KSÜ’lü olmanın farkındalığını yaşatıp heyecanlandırıyor. 

Öğrenci Konseyinin rehberliğinde kayıtlarını sıkıntısız bir şekilde gerçekleştiren öğrencilere kayıt sonunda Konseyin yeni dönemde ki faaliyetlerinden bahsedilip KSÜ’de birliğin ve beraberliğin yaşanacağını tam bir aile ortamı olacağının altını çiziyor. 

ÖĞRENCİLER MEMNUN! 
Kahramanmaraş’a ve Üniversiteye ilk defa gelen öğrenciler KSÜ Öğrenci Konseyinin rehberliğinde üniversite de ve şehirde sorunsuz bir şekilde vakit geçirip şehri ve şehrin önemli noktalarını öğreniyor. 

KSÜ Öğrenci Konseyinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.   

KSÜ Öğrenci Konseyi adına konuşan Osman Mete Kutlu: "Öncelikle geçtiğimiz günlerde terör örgütü tarafından alçakça katledilen Eren Can Bülbül kardeşimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” Dedi. 

Geçtiğimiz günlerde şehit olan Eren Bülbül için ‘Onun 15 yaşında bizler için göstermiş olduğu kahramanlığı asla unutmayacağız’ diyen Kutlu, “Üniversitemiz nitelikli kadrosu,eğitim kalitesiyle vatanına milletine daha faydalı hizmet etmek hedefiyle yeni bir döneme daha girmiştir. Yeni Eğitim öğretim döneminde KSÜ ailemize katılan öğrenci arkadaşlarımız bizlerin sevincini ve milletimize olan hizmet aşkını iki katına çıkarmıştır. KSÜ Öğrenci Konseyi olarak yeni dönemde de öğrenci arkadaşlarımıza hizmete devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi