KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Kafeterya’da düzenlenen iftar yemeğine Üniversite akademik personeli ve aileleri katıldı. 1000’in üzerinde davetlinin katıldığı iftar yemeği programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar vaktinin girmesi ile KSÜ akademik personel ve aileleri birlikte iftarlarını açtı.



Farklı birimlerde görev yapan akademik personel ve aileleri buluşturan iftar yemeği, kurum içi iletişimin ve bağların güçlendirilmesine ve yeni dostlukların tesis edilmesine vesile oldu. İftar yemeğine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci de ailesi ile birlikte katıldı. İftar sofralarını tek tek ziyaret eden Rektör Deveci, akademik personel ve aileleri ile sohbet etti. KSÜ’nün büyük bir aile olduğunu vurgulayan Rektör Deveci, mübarek Ramazan ayı içerisinde birlik ve beraberliği pekiştiren bu tür buluşmaları önemsediklerinin altını çizdi.



İftar yemeği programının gerçekleştirilmesinde görev alan herkese teşekkür eden Rektör Deveci, yemeklerin hazırlanması ve servisinde görev alan personellerle de tek tek sohbet ederek onlara teşekkürlerini iletti.

KSÜ Rektörlüğü, 17 Haziran 2016 Cuma günü ise idari personel ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturacak. Ramazan ayı boyunca toplumun her kesimini buluşturan KSÜ iftar yemeği organizasyonları devam edecek.
Editör: Haber Merkezi