Bakanlık Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç, önceki dönem vekillerden Sevde Beyazıt Kaçar, Mehmet Sağlam ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu katıldı.
Burada bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kahramanmaraşlı ve Denizlili olmaktan gurur duyduğunu söyledi.



Kahramanmaraş’ta derin bir muhabbet olduğuna vurgu yapan Bakan Ramazanoğlu: “Türk milletinde olan kardeşlik duygusu Kahramanmaraş’ta da mevcut. Müthiş bir muhabbet var. 2001 yılında AK Parti kurulduktan sonra ilk ziyaret ettiğimiz şehirlerden birisi Kahramanmaraş’tı. Başka şehirler bizim için zor şehirlerdi. Kahramanmaraş’ta müthiş bir muhabbet, müthiş bir kalabalık vardı. O dönemde Kahramanmaraş’ta yapılan mitinglerde bizlere büyük bir teveccüh oldu” dedi.

Kahramanmaraş’tan hep muhabbet gördüğüne değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu: “Kahramanmaraşlı gibi yaşadım. Hemşerilerim sağ olsun bana hep Kahramanmaraşlı olduğumu hissettirdiler.  Artık Kahramanmaraş ve Denizli Organik bağ içerisinde. Ben Kahramanmaraşlılar adına buraya gelen başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



KAHRAMANMARAŞ’IN İKİ BAKANI VAR
KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş’ın siyasi anlamda büyük bir başarı kazandığını belirterek şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ın bundan sonra iki bakanı, değerli komisyon başkanı ve üyeleri var. Bu güçle artık helva vakti yapma zamanı diyoruz. Kahramanmaraş’ın siyasetteki bu başarısını, ülkeye ve memlekete hizmet olarak döneceğinden kuşkumuz yok. Kentimizde de iki bakanın olması büyük bir memnuniyet yarattı. Bunların gelecek dönmede hizmet anlamında geri döneceğini biliyoruz”



1 KASIM SONUÇLARI İSTEĞİMİZ GİBİ OLDU 
KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz ise şöyle konuştu: “İş dünyası olarak 1 Kasım sonuçlarından çok memnunuz. İş dünyasının beklediği güçlü ve istikrarlı bir hükümet oluşmuştur. Ayrıca Kahramanmaraş’ın siyasette çıtası yükselmiştir. Mehmet Sağlam’ın Bakanlık döneminde, onun hizmetlerinden bir bakanlığın ne kadar önemli olduğunu gördük. Bu nedenle AK Partiye teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş olarak AK Partiye yıllardan bu yana yüksek düzeyde bir oy oranı verdik. Bu seçimde de AK Parti Kahramanmaraş’a fazlasıyla desteğini verdi. TBMM komisyonlarında milletvekilleri seçildi. İşbirliği çok önemli, Kahramanmaraş için. Siyasetçisi, iş dünyası, ticaretçisi birlik beraberlik içiresinde işleri yürütmemiz lazım”

Konuşmaların ardından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Bakan Sema Ramazanoğlu’na ceviz işlemeli sandık, vekillere ise bakırdan işlemeli KMTSO yazılı tabak hediye etti. 

Ziyarete Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Serdar Zabun Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak, Akif Gölcü Salih Ziya Gümüşer, Fürkan Bayazıt, Sıddık Ciğer, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi, Mehmet Beşen ve Oda Genel Sekreteri Akif Pakdil katıldı. 
Editör: Haber Merkezi