Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu üyeleri, görevine başlayan Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş’ın sakin ve güzel bir şehir olduğunu belirtti. Her türlü asayiş olayının önlenmesi için modern polis tekniklerinin kullanacağını belirten Yılmaz, Kahramanmaraş halkının sağduyusunun da olayların önlenmesin de çok önemli olduğunu söyledi.

Kentte yapılan yatırım ve işsizlik oranlarının düşük olmasına vurgu yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş’ın ahde vefa duygusunun çok geliştiğinin altını çizerek: “Bu kentte dostane ilişkiler hala ön planda. Onun için herkes birbirine saygılıdır. Bunun yanı sıra sanayicilerin yaptığı yatırımlar da, polisiye olayların düşüşünde en büyük etkenlerden. Yaklaşık şu anda 135 bin kişi istihdam ediliyor. Aileleriyle birlikte 500 bini geçiyor. Kahramanmaraş’ta aile kutsiyeti ve dost ilişkiler huzurun temelini oluşturuyor.” dedi.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi