Etkinliğe Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Enver Gökşen  ve Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Dr. Mehmet Çitil  öğretim görevlilerinden Sayın Zekeriya Arslan ,Sayın Sıdık Doğruluk da katıldı. Meslek Yüksek Okulunun ” Eğitim Materyalleri'' ne dair sergisi de etkinliğe ayrıca zenginlik kazandırdı.

Etkinlik esnasında Görsel Sanatlar Zümresinin eserlerinin sergilendiği “Sanat Çadırı” ve Huzur Evi sakinlerinin el emeklerinin sunulduğu “Takı Tasarım Çadırı” ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

“Hayatınızdaki Sorunlara Çözüm Bulun O Sizin Projeniz Olsun.” sloganıyla düzenlenen “KİPAŞ Bilim Şenliği” bu yıl da muhteşem projelere ev sahipliği yaptı. KİPAŞ'lı öğrenciler; üretmenin hazzıyla yeteneklerini ve ürünlerini sergileyerek tatlı bir rekabet içerisinde kıyasıya yarıştılar.

Yapılandırmacı ve probleme dayalı eğitim felsefesinin bir yansıması olarak hayata geçirilen KİPAŞ Bilim Şenliği ile öğrenciler; çözüm odaklı olma, kendini ifade edebilme vb. birçok kazanımı elde etme fırsatı yakaladılar. Şenlik sonunda hazırlanan birbirinden güzel projeleri gezen jüri, branş bazında ve genel değerlendirmede derece elde eden projeleri belirledi.

Ortaokul Yöneticisi Mücahit Dağdelen “Devletimize ve milletimize en büyük hizmet yetişen yeni nesli en güzel şekilde yetiştirmektir. Bu doğrultuda evlatlarımızın düşünen araştıran icat eden ve üreten nesiller olmasını arzu ediyoruz. Okulumuzda da bu tip etkinliklerle bu amacımızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Evlatlarımızın her biri bir cevher, KİPAŞ' ta mücevher.” dedi.

Editör: Haber Merkezi