Bünyesinde ki; Doğa ve Yaşam, Voleybol, Fotoğrafçılık, Bisiklet, Müzik ve Kültür Edebiyat Kulüpleri çatısı altında Kipaş Holding çalışanları iş dışında çeşitli faaliyetler ile birlikte zaman geçirme imkânı bulurken, sosyal projelere de imza atıyor.

Son olarak Kipaş Doğa ve Yaşam Kulübü üyeleri; “Adana Karataş Sahil Temizliği ve Yürüyüş Etkinliği” düzenledi. Etkinlikte; kulüp üyeleri çevre temizliği gerçekleştirirken aynı zamanda güzel vakit geçirdiler.

Kahramanmaraş’ta başlayan etkinlikte; Kipaş çalışanları önce güzel bir kahvaltının ardından Adana Karataş sahilinde 5 Km’lik bir alanı kapsayan bölgede, sahilde bulunan atıkları büyük bir özveriyle toplayarak Karataş Belediyesi’ne teslim ettiler.

Daha sonra müzik eşliğinde öğlen yemeği yiyen üyeler, Adana’da gerçekleştirilen “Adana Lezzet Festivali ”ne katıldılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz;

Kipaş Holding olarak çalışanlarımıza yönelik moral-motivasyon çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde büyük bir katılımın olduğu ve çalışanlarımızın güzel vakit geçirdiği Kipaş Kağıt Futbol Turnuvası düzenledik. Şimdi de bünyemizde çalışanlarımıza yönelik kurduğumuz sosyal kulüplerimizle güzel faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Tamamen Kipaş Holding bünyesinden karşılanan bütçeler ile gerçekleştirilen bu faaliyetlerde; çalışanlarımız iş dışında çeşitli faaliyetlerde birlikte zaman geçiriyor. Bu etkinlikler sayesinde; birbirlerini tanıyan çalışanlarımız arasında, iş yoğunluğu içerisinde karşılıklı olarak daha çok anlayış gerçekleşiyor ve dolayısıyla şirket içi uyum ve motivasyonumuz artıyor. Ayrıca etkinliklerimizin temelini sosyal projeler oluşturuyor. Çalışanlarımız; komşu ilimiz Adana’da sahil yolunda biriken atık ve çöpleri toplayarak bizim doğaya ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha vurgulamış oldular ve bunun yanında çok güzel vakit geçirdiler. Bu projede görev alan tüm çalışanlarımızı tebrik ederim ”dedi.

Editör: Haber Merkezi