Kılılı Mahallesinde yapımı gerçekleşen Kapalı Pazar alanı, vatandaşlar ve pazarcı esnaflarını rahat ettirecek, ayrıca sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmelerini ve kültürel faaliyetlerinden yararlanmalarını sağlayacaktır.

Türkoğlu Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yeri olarak yapımını gerçekleştirdiği Kılılı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi ile birlikte Salı günü kurulan Pazar bu alana taşınarak vatandaşa hizmet verecek. Bu sayede mahallede sokak aralarında ve açık alanda kurulan pazarların başta trafik düzenini bozması ve gürültü kirliliğinin oluşması gibi olumsuz etkilerinin önüne geçilecek.



Türkoğlu Belediyesinin her yönü ile vatandaşlarını düşünerek çalıştığını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş,“Pazar yerlerinde vatandaşlarımız ihtiyaçlarını karşılarken, ilçenin içinden ve dışından gelen esnaflarımız da malları sergileyerek satış yapabilecekler. Kapalı Pazar alanlarımız sayesinde yağmurlu ve sıcak havalarda vatandaşlarımızla beraber esnafımızda mağdur olmadan alışverişlerini yapabilecekler. Modern bir Pazar alanı olarak inşa ettiğimiz Kılılı Mahallesi Kapalı Pazar yerimizde halkımız ayrıca düğün, nişan ve cenaze gibi toplantılarını yapabilecekler. Bu vesile ile tüm halkımıza ve pazarcı esnafımıza şimdiden hayırlı olsun.”dedi.
Editör: Haber Merkezi