Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinin giriş katında düzenlenen Fotoğraf sergisinin açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta ve ülkenin dört bir yanında yayım yapan yerel gazetelerin, 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde yaşananları manşetlerine taşıdığı sayılarının görsellerinin yer aldığı sergi ziyaretçilerinden tam not aldı.

Serginin açılış kurdelasını Vali Yardımcısı Ömer Adar, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce, KMTSO Meclis Başkanı M.Hanifi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şahin Balcıoğlu, KOSGEB İl Müdürü Gülden Uslu, CHP İl Başkanı Esat Şengül, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Alıcı, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanvekili Ali Köfte, Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Kibar Özdemir ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Semet Çuhadar ile birlikte kestiler.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Semer Çuhadar, “Bugün burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ‘15 Temmuz Milli İrade’ temalı bir fotoğraf sergisi hazırladık. Sergimizin amacı hain kalkışmadan sonra yaşanan olayları yansıtan gazete manşetlerini, Türkiye’nin dört bir yanında yayınlanan gazetelerin manşetlerini toplayarak bunların görsellerini burada sergilemek istedik. Bunlar emek işi arkadaşlar. Buradan tekrar çalışan tüm gazeteci arkadaşların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

İş dünyası, siyaset, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleşen sergi büyük beğeni topladı.

Editör: Haber Merkezi