Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Valiler kararnamesi ile Kahramanmaraş Valisi olarak atanan Ömer Faruk Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Coşkun’a başarı temennilerinde bulunan Başkan Çuhadar, cemiyet faaliyetlerinden ve pandemi sürecinin etkilerinden bahsetti.

Vali Coşkun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, basının önemine vurgu yaptı.

Basın mensuplarıyla sağlıklı bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirten Vali Coşkun; “Aslında geniş bir basın toplantısı ile tüm basın mensuplarımızla bir araya gelmek isterdim. Malum pandemi süreci, birçok şeyin seyrini değiştirdi. İnşallah sağlıklı günlerde bir araya gelip birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulacağız” dedi.

Şehrin geleceğini şekillendirme ve hizmet noktasında şehrin tüm dinamikleri ile birlikte çalışacaklarını belirten Vali Coşkun; “Kahramanmaraş kadim bir kent. Potansiyeli olan bir şehir. Bizler de yerel yönetimlerimiz, STK’larımız ve resmi kurumlarımızla hep birlikte hareket ederek en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Neticede hepimizin ortak paydası Kahramanmaraş” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi