AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal’ın geçen günlerde Kahramanmaraş ziyareti sırasında bir araya geldiği gazetecilerin gündeme getirdiği TOKİ evleri için ilk adım atıldı.

KGC tarafından oluşturulan talep listesi ve hazırlanan dosya AK Partili Mahir Ünal’a teslim edilerek talep resmiyete döküldü. Mahir Ünal, daha önce de söylediği gibi bu taleple en üst düzeyde ilgileneceğini ifade etti.

KGC Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı Dernek Üyeleri, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş’a dair konular istişare edilerek basın mensuplarının sorunları konuşuldu.

Yerel ve ulusal siyasetin yükselen değeri, şehrin gururu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kendisine olan güven ve hayranlığı her daim artırmayı devam ediyor. Ülke ve dünya gündemine ilişkin de her gün yaptığı açıklamalarla dikkatleri çeken Ünal, her kesimden vatandaşların sorunlarının çözüm bulması için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda KGC Başkanı Sermet Çuhadar, başkan yardımcıları Niyazi Kara ve Neşe Yıldızhan, genel sekreter Akif Arslan, mali sekreter Şahin Efe, denetim kurulu üyesi Bekir Doğan ve Mehmet Ali Tatlı ile dernek üyesi Mesut Tuğrul, dün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı, parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Ziyarette Kahramanmaraş’a dair konular istişare edilerek basın mensuplarının sorunları konuşuldu. Öte yandan Ziyarette TOKİ tarafından yapılması planlanan basın sitesi hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, basın emekçilerinin konut ihtiyacını karşılamak biz siyasetçilerin aynı zamanda devletin yardımcı olması gereken bir husus olduğunu söyledi. KGC Başkanı Sermet Çuhadar’da açıklamasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a teşekkür etti.

Daha sonra Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOKİ Başkan Yardımcı Hakan Akbulut ziyaret edilerek TOKİ basın konutu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi