Özgürhaber Gazetesi ve sitemizin sahibi Neşe Yıldızhan, Kahraman Haber Gazetesi, www.kahramanmarashaberi.com internet haber sitesi sahibi İsmail Koyuncu, Medya gazetesi ve www.medyagazetecilik.com sahibi Halil Hınaz, Son Haber Gazetesi ve www.marassonhaber.com internet haber sitesi sahibi Adem Gemci, Kimlik Gazetesi ve www.maraskimlik.com sahibi Mehmet Fiskeci ile Kahramanmaraş Gazetesi, ve www.kahramanmarasgazetesi.com.tr internet haber sitesi adına Bekir Doğan’ın bugünkü ziyaret durağı Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz oldu.
     
Kahramanmaraş’ta göreve geleli bir yılını dolduran Dulkadiroğlu ilçe kaymakamı Mehmet Türköz,” Kahramanmaraş güzel bir ilimiz, Türkiye de üretilen 3 kilo iplikten bir kilosunun Kahramanmaraş’tan çıkması, Kuyumuculuk Sektörü, Çelik Çaydanlık, Tencere sektörü ile Türkiye lideri olan Kahramanmaraş tarihi ve doğal güzellikleri ile maalesef ki bugüne kadar kendini tanıtamamış ifade edememiş, Anadolu da saklı kalan bir şehrimiz olarak gördüm..
     


Kaymakam Mehmet Türköz:” Sanıyorum Valimiz, Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu ilçe belediye başkanı Necati Okay, Onikişubat ilçe belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, ilçe belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, sivil toplum kuruluşları el ele vererek Kahramanmaraş’ın tanıtım da eksikliğini gidere biliriz diye düşünüyorum..
   
Sadece bizlerin çabası yetmez: Basın yayın, Kahramanmaraş halkı, STK el ele verisek başarılı oluruz.. bu güne kadar benim gördüğüm Türkiye ‘in en güzel ili saklı kalmış,” dedi.
   
Gazeteci Bekir Doğan, Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Adem Gemci, İsmail Koyuncu, Halil Hınaz ile bir süre sohbet eden ve sonra da hatıra resmi çektiren ilçe kaymakamımız Mehmet Türköz son olarak: “ İliniz çok güzel kıskanılacak kadar güzel, özellikle baraj gölleriniz bir harika, ormanlar, dağa bir cennetten bir köşe kıymetini bilin,” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi